De afdeling webcasting van NEP beschikt over een veelzijdig platform met interactieve tools en statistieken waarmee u als bedrijf eenvoudig een succesvol webinar kunt organiseren.

Wat is een webinar?
Een webinar is een (live) uitzending via internet waarmee u niet alleen gelijktijdig uw doelgroep(en) informeert over uw producten of diensten, maar ook de interactie aan kunt gaan met de kijkers. Een online webinar is een tool om ideeën te delen en waarmee u gedetailleerd inzicht krijgt in de zaken waar uw publiek zich mee bezighoudt. Een webinar is dus zeer geschikt voor het genereren van leads voor uw business.

Webinar oplossing van NEP
Met de webinaroplossing van NEP kunt u tijdens de uitzending polls inzetten om meningen te peilen. Via de chat, privé of openbaar, kunnen kijkers live vragen stellen aan een team van moderatoren. En via de ‘call-to-action’ functie is het mogelijk voor de kijker om informatie aan te vragen, een product te bestellen of direct een afspraak met u te maken.

De uitgebreide mail-functionaliteit van ons webinarplatform stroomlijnt de communicatie van uw webinar van uitnodiging en aanmelding tot en met het bedanken voor deelname en de juiste follow-up.

Het webinarplatform van NEP kan o.a. geïntegreerd worden met Leadpages, ActiveCampaign en MailChimp zodat het beheer van uw waardevolle contacten centraal kan worden bijgehouden.

Vanuit de afdeling webcasting produceert NEP uw webinar volledig, evenals eventuele nabewerking van uw webinar tot ‘video on demand’. 

Webinar in eigen beheer?
Het webinarplatform van NEP kan ook als SaaS oplossing gebruikt worden. Zo kunt u zelf een webinar organiseren en uitzenden. Heeft u zelf nog geen opnamefaciliteiten? Dan kunnen wij u ook daar bij helpen.

Meer informatie over onze webinaroplossingen?
Ga naar Online-Webinar.com of neem direct contact met ons op.