Wilt u professionele clips van televisiekwaliteit produceren en zoekt u een manier om de productiekosten van video te verlagen? Dant bent u bij NEP Webcasting aan het juiste adres.

Of u nu een professionele videomaker bent of net begint met videoproductie, NEP biedt WebClip2Go, een oplossing waar u vrolijk van wordt.

Webclip2go automatiseert het hele videoproductie proces volledig. Het is ontwikkeld als systeem waarbij alle onderdelen naadloos samenwerken om met maximale snelheid en minimale inspanning te produceren. Niet ‘zoals u het gewend bent’, behalve dat de clips die u produceert met Webclip2Go van prachtige kwaliteit zijn.

Het idee is even simpel als briljant: korte clips produceer je sneller door ze ‘live’ op te nemen en opnieuw te beginnen als het mis gaat, dan wanneer je alle scenes opneemt en deze gaat monteren. En als daarbij de productie is geautomatiseerd met de hedendaagse IT-technologie, dan levert u dat enorme besparingen op.

Hoe werk Webclip2Go?
Het systeem Webclip2Go is gemaakt voor het ‘in bulk’ opnemen van clips van hetzelfde format: Nieuws, product reviews of demo’s, uitlegvideo’s, vlogs of trainingclips; elk type clip dat in elkaar zit volgens een zelfde stramien.

Zie het als een dagelijkse of wekelijkse aflevering van een spelletjesprogramma of talkshow: De gangbare methode voor dat soort programma’s is om in snel tempo een aantal afleveringen achter elkaar op te nemen volgens de ‘semi-live’ methode en die met minimale bewerking vervolgens dagelijks of wekelijks uit te zenden. In deze methode weet de crew wat ze moet doen en worden in hoog tempo veel afleveringen gemaakt. Webclip2Go werkt op basis van deze workflow, maar de computer vervangt de crew en weet precies wat er moet gebeuren. Toch is het systeem flexibel genoeg om de presentator te volgen zodat deze alle vrijheid heeft om op zijn of haar eigen manier te presenteren.

Bekijk hier de uitleg van Webclip2Go:

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Webclip2Go?
Neem dan vandaag nog contact met ons op.