De afdeling webcasting van NEP verzorgt de digitale interactie bij alle soorten live events. Webcasten is het uitzenden van video en audio over het internet waardoor u eenvoudig een grote groep mensen gelijktijdig (live) bereikt met uw boodschap.

Live webcasting
Jaarcijfers presenteren, uw interne communicatie versterken, of een belangrijke speech of lezing vanuit uw bedrijf online beschikbaar maken? Dan biedt webcasting de oplossing. 

Een (live) presentatie wordt opgenomen en uitgezonden via inter- en/of intranet. De kijkers kunnen de stream in combinatie met de PowerPoint presentatie op hun eigen PC, laptop of mobiele device bekijken en via de Q&A module optioneel vragen stellen aan de presentator(s).

Voor het presenteren van cijfers in de vorm van een persconferentie, analisten meeting of aandeelhoudersvergadering is een webcast zeer geschikt, maar ook interne communicatie zoals een ‘Townhall meeting’, E-Learning of Product presentatie kan versterkt worden via webcasting.

NEP zorgt voor de gehele technische productieketen, van opname tot en met het on-demand beschikbaar stellen. Dit kan per evenement, maar ook worden geïntegreerd binnen uw bedrijf zodat deze tools beschikbaar zijn voor alle lagen binnen de organisatie.

NEP verzorgt:
– (Live) Registratie
– Encoding
– Distributie
– Beheer

Zelf webcasten?
Webcasting wordt een steeds gebruikelijker onderdeel in de interne en externe communicatiemix. Veel bedrijven hebben daarom de behoefte om zelf te kunnen webcasten. Webcasting moet eenvoudig in te zetten zijn, zo vaak als men wil. Ook moet het makkelijk op te zetten zijn terwijl er toch gebruik gemaakt wordt van alle mogelijkheden die de huidige digitale techniek biedt. En dit alles binnen een overzichtelijk kostenplaatje.

Of wilt u regelmatig zelf webcasten? Dan kunnen wij voor u uw eigen ‘in-huis’-webcastingstudio op maat inrichten. Wij helpen u om uw eigen studio met webcastsysteem optimaal te gebruiken. Natuurlijk kunt u ook altijd gebruik maken van onze eigen complete, multifunctionele in-huis studio.

Meer informatie over onze webcasting-services?
Neem contact met ons op.