Wilt u een videoboodschap maken voor medewerkers binnen uw organisatie, of een statement richting de pers? Uw boodschap komt sterk en direct over in de vorm van een video. Ook hiervoor kunt u bij NEP The Netherlands terecht.

Registratie en postproductie
Een videoproductie wordt uitgevoerd door een regisseur en een camerateam, waarna de opname gemonteerd wordt. Uw videoboodschap kan geheel vanuit onze afdeling webcasting worden geproduceerd. Wij werken hierbij samen met onze NEP zusterbedrijven op het Media Park die gespecialiseerd zijn in registratie en postproductie.

Distributie
Zodra de video af is, kan deze door ons ook direct gekoppeld worden aan uw website(s) en/of YouTube, waardoor deze verder verspreid kan worden in social media kanalen. Bovendien houden wij de statistieken, ofwel de online ‘kijkcijfers’ voor u bij, om op elk gewenst moment te weten hoe vaak uw videoboodschap wordt bekeken.

Bedrijfsfilms
Ook voor grootschaliger producties zoals een bedrijfsfilm kunt u bij ons terecht. Van script tot film kunnen wij de productie verzorgen. Desgewenst verzorgen wij ook de distributie van uw film.

Wilt u meer informatie over onze video productie services? Neem dan contact met ons op.