Met onze afdeling webcasting zijn we bij NEP goed bekend met verschillende studio’s en event-locaties in Hilversum, Amsterdam en Utrecht voor het organiseren van uw live-event of webcastuitzending.

NEP Studio’s op het Media Park
Natuurlijk kunt u gebruikmaken van één van onze acht volledig operationele studio’s op het Media Park in Hilversum, waar NEP The Netherlands de studioverhuur verzorgt.

Bevriende locaties
Tevens werken wij vaak samen met diverse event-locaties zoals De Hallen in Amsterdam, De Vorstin in Hilversum en de Werkspoorkathedraal in Utrecht, die als volwaardige studio in te richten zijn. De locatie op de foto hier bovenaan betreft de Werkspoorkathedraal.

Uw eigen in-huis studio?
Misschien bouwt u liever uw eigen in-huis studio. In dat geval kunnen wij u faciliteren met het beheer, de juiste techniek, mensen en support. ABN-AMRO, Rabobank, ING, NN en AEGON gingen u reeds voor.

Kijk hier voor een overzicht van NEP studio’s en onze bevriende locaties. Wilt u meer informatie over studioverhuur, locaties en de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op.

Rabobank in-huis studio

In-huis studio bij ABN AMRO verzorgd door de webcastingdivisie van NEP.

TivoliVredenburg (op deze foto ingericht door NEP.)