Uw deelnemers betrekken, uw presentaties verfraaien, of uw evenement streamen over de hele wereld? Of het nu gaat om een vergadering, conferentie of andere zakelijke bijeenkomst, met de juiste inzet van audiovisuele middelen komen uw corporate events echt tot leven. 

Hoe kunnen uw plannen voor uw corporate event gerealiseerd worden? Onze toegewijde projectteams denken met u mee en voorzien u van een doordacht advies over de inzet van audiovisuele middelen tijdens uw corporate event. Daarbij staan uw doelen en wensen centraal.

Virtuele evenementen
Is de doelgroep voor uw evenement te groot of is het vrijwel onmogelijk om iedereen naar dezelfde locatie te laten komen? Dan is een virtueel evenement de oplossing. Met een virtueel evenement, ook wel hybride evenement genoemd, worden meerdere locaties d.m.v. video met elkaar verbonden waardoor het evenement toch gezamenlijk beleefd kan worden.

Volledige verzorging van de uitvoering
Met de afdeling webcasting is NEP The Netherlands dé specialist in het bedenken, inrichten en coördineren van uw webcast, webinar of virtueel evenement. Hierbij nemen wij de verantwoordelijkheid voor de volledige uitvoering. Van de setting, het décorontwerp, de juiste belichting en hoogwaardige camera-registratie, tot de technische verbindingen en de regie van de uitzending.

Videoverbindingen
Onze webcasting-afdeling heeft uitgebreide ervaring met het leggen van videoverbindingen middels Skype, Videoconferencing, satellietverbindingen, LiveU en live streaming. 
Wij hebben succesvolle virtuele evenementen uitgevoerd voor o.a. DSM, KPN, ABN-AMRO, Essilor, Randstad, CapGemini, TNT Express en ING.

Neem voor meer informatie contact met ons op.