Zowel voor het technisch faciliteren van vergaderingen als voor complexe projectietechnologie bij grote evenementen werkt de afdeling webcasting van NEP samen met zusterbedrijf Faber Audiovisuals.

Live registratie
Een live registratie wordt voor u gerealiseerd met behulp van een multicamera regieset. Vanuit de regieset kunnen eventuele instarts worden gedaan van vooraf opgenomen items en grafische content. Faber Audiovisuals verzorgt registraties bij een scala aan internationale evenementen, variërend van corporate events tot grootschalige festivals, live optredens en sport events.


Audio, light & rigging
In samenwerking met Faber AV hebben wij jarenlange ervaring in het realiseren van audiovisuele doelen bij tal van evenementen, van klein tot groot, van nationaal tot internationaal. Met onze ontwerpers, operators en technici hebben we alle vakmanschap in huis. Bovendien beschikken we over een mondiaal netwerk van experts die u waar ook ter wereld ondersteuning kunnen bieden. Met de disciplines light & rigging onder hetzelfde dak kunnen wij uw project volledig faciliteren en daarbij veiligheid garanderen.

LED-schermen en projecties
Ook voor het faciliteren van LED-schermen en projecties werken wij samen met ons zusterbedrijf Faber Audiovisuals. Deze specialisatie heeft het bedrijf een vooraanstaande speler in de internationale markt gemaakt. Het bedrijf verzorgt LED-schermen bij evenementen als Pinkpop, Symphonica in Rosso en Groots met een Zachte G. Ook verzorgen zij de LED-decors van diverse televisieprogramma’s zoals The Voice of Holland, Dance Dance Dance, The Passion en De Wereld Draait Door. Transport, opbouw, bediening en demontage van de materialen zijn inbegrepen bij de service.