Our Business is Streaming Yours!

The Ocean Cleanup

NEP webcasting Livestream The Ocean Cleanup

NEP verzorgde, vanuit haar webcasting services, de registratie en live-uitzending op Facebook van bijeenkomst The Ocean Cleanup.

Utrecht, 11 mei 2017 – In opdracht van Jurlights verzorgde NEP de live-registratie en live uitzending op Facebook van de bijeenkomst van The Ocean Cleanup.

The Ocean Cleanup, de Nederlandse stichting die geavanceerde technologieën heeft ontwikkeld om de oceanen van kunststof te ontdoen, heeft vandaag aangekondigd dat het in de komende twaalf maanden start met het verwijderen van plastic uit de Grote Stille Oceaan. De stichting kondigde verder aan dat delen van het eerste opruimingssysteem al in productie zijn. Dankzij een verbeterd ontwerp heeft The Ocean Cleanup de efficiëntie van het systeem verhoogd, waardoor de helft van de Great Pacific Garbage Patch in slechts 5 jaar zal zijn opgeruimd.

In de Werkspoorkathedraal in Utrecht deelde The Ocean Cleanup details over het verbeterde ontwerp en de opruiming, voor een aanwezig publiek van duizenden supporters en een grote groep volgers online. Oprichter en CEO Boyan Slat van The Ocean Cleanup presenteerde de nieuwe technologie en onthulde de eerste delen van het opruimsysteem: vier ankercomponenten van twaalf meter hoog.

Bekijk de samenvatting hier:

Voor meer informatie over de Ocean Cleanup, ga naar https://www.theoceancleanup.com/.

Next Post

Previous Post

© 2020 NEP The Netherlands – Webcasting

Our Business is Streaming Yours!

Facebook
Twitter
LinkedIn