Our Business is Streaming Yours!

Turn on the Lights


NEP verzorgde voor de vijfde keer de webcast en contentdistributie voor ‘Turn on the Lights’.

Op donderdag 17 november 2016 verzorgde de afdeling webcasting van NEP voor de vijfde keer de webcast van het Turn on the Lights event van de Bijenkorf. Ieder jaar wordt het feestseizoen bijzonder geopend. Ook dit jaar was het indrukwekkend theater- en lichtspektakel op de Dam in Amsterdam. NEP verzorgde niet alleen de livestream die te volgen was via de Facebookpagina van de Bijenkorf en op Linda TV, de uitzending was ook te volgen via het themakanaal van ZIGGO.

Bekijk hier de mooiste momenten van Turn on the Lights 2016:

Next Post

Previous Post

© 2020 NEP The Netherlands – Webcasting

Our Business is Streaming Yours!

Facebook
Twitter
LinkedIn