Our Business is Streaming Yours!

Linda.tv vanuit Studio Amsterdam Zuid

NEP Webcasting Linda.tv vanuit Studio Amsterdam Zuid

Linda.tv viert het eenjarig bestaan met een dagelijkse quiz vanuit Studio Amsterdam Zuid.

In het weekend van 21 oktober j.l. vond er in onze nieuwe studio, Studio Amsterdam Zuid, een driedaagse productie plaats in opdracht voor Awesome Productions BV voor Linda.tv. Daarbij zijn diverse Quizzen opgenomen, bestaande uit twee kandidaten en een host.

Eenjarig bestaan Linda.tv
De website Linda.tv viert met de introductie van de dagelijkse kennisquiz (uitzending om 20.00 uur) het eenjarig bestaan van de videosite. De online kennisquiz ‘Quiz Mee met’ is vorige week geïntroduceerd en wordt afwisselend gepresenteerd door Henny Huisman, François Boulangé, Hans Kazàn en Chazia Mourali.


Volwaardige TV-studio
Studio Amsterdam Zuid is voor deze productie omgetoverd tot volwaardige TV-studio en de opnames vonden plaats van vrijdag 21 t/m zondag 24 oktober. De kandidaten van Linda.tv werden iedere dag ontvangen in de executive lounge waar ook de productieruimte zich bevond. Tegenover deze ruimte was er een kleedkamer en visagieruimte voor de presentatoren. Henny Huisman deed de aftrap op de vrijdag.

NEP Webcasting heeft de gehele productie begeleid. Webcasting was technisch verantwoordelijk en heeft in prettige samenwerking met het team van Awesome Productions BV een mooie reeks afleveringen opgenomen.
NH hotels zorgde voor alle signings, parkeerfaciliteiten en complete catering gedurende de dagen, wat bestond uit een ontbijt, diverse snacks gedurende de dag, een complete sandwichlunch, een warme snack aan het einde van de dag en diner tijdens de opbouw.

Ward van den Bosch, Co-founder Awesome Productions B.V. en producer, kijkt tevreden terug: ‘Het zeer professionele NEP in combinatie met NH Amsterdam Zuid zorgde ervoor dat de productie voor zowel crew als kandidaten een waar feest was. Alles is bespreekbaar en ‘ontzorgen’ staat hoog op de prioriteitenlijst.’

Vanaf woensdag 26 oktober t/m dinsdag 22 november is er elke dag om 20.00 uur een nieuwe aflevering te zien van Quiz Mee op LINDA.tv.

Wilt u meer weten over onze in-huis studio, neem direct contact met ons op.

Next Post

Previous Post

© 2020 NEP The Netherlands – Webcasting

Our Business is Streaming Yours!

Facebook
Twitter
LinkedIn