Our Business is Streaming Yours!

Nissan Trofee Ride


De afdeling webcasting van NEP verzorgde voor UEFA de live registratie van de Nissan Trofee Ride in Milaan.

In de maand mei (2016) verzorgde NEP voor UEFA de registratie van de Nissan Trofee Ride, de verplaatsing van de UEFA-beker in Milaan. De bocaal moest vanaf het Palazzo Duomo dwars door het centrum naar San Siro getransporteerd worden, waar ‘s avonds de finale van de Champions League tussen Atletico Madrid en Real Madrid plaatsvond. De één meter-hoge beker werd in een spectaculair opengewerkt model van de Nissan Leaf vervoerd, waar ook Michel Salgado, ex-speler van Real Madrid, in meereed.

Er waren twee camera’s gemount op de auto die geprepareerd was door Timo Portengen, geluidstechnicus bij zusterbedrijf TEAM. Tijdens het transport werd de wagen geflankeerd door twee camera’s vanaf de motor, door Jos Hayen en Peter Bijlmakers.

Ruim vijf kwartier live
Het tot stand brengen van de live verbindingen midden in de stad, hobbelige keien op de route, de drukte op straat wegens de grote belangstelling en de zomerse temperaturen maakten het project tot een mooie uitdaging. De livestream van ruim vijf kwartier voor Nissan en UEFA was te volgen op Periscope en Facebook.

De stream is hier terug te kijken >

Next Post

Previous Post

© 2020 NEP The Netherlands – Webcasting

Our Business is Streaming Yours!

Facebook
Twitter
LinkedIn