Our Business is Streaming Yours!

Kohar concert live in 51 landen

RecordLab schakelde de webcasting services van NEP in om concert Kohar in 51 landen live uit te zenden.

Op 31 oktober 2015 wierp de aansluiting van Webcasting bij de NEP Group haar eerste vruchten af. Zuster-organisatie RecordLab uit Duitsland zette de webcasting-expertise van NEP in om muziekliefhebbers wereldwijd live te laten genieten van het Kohar concert, vanuit het ‘Forum de Beiroet’ in Libanon.

RecordLab verzorgde in Beiroet de cameraregistratie van het immens populaire Kohar Symfonisch orkest. De uitzending was live te volgen op de Armeense televisie. Twee weken voor het evenement werd echter besloten dat men ook wereldwijd moest kunnen genieten van deze uitvoering.

De kersverse NEP-afdeling webcasting heeft eerder ervaring opgedaan met wereldwijd live streamen en via het interne netwerk werden we snel bij de productie betrokken. De samenwerking verliep uitermate prettig en leverde indrukwekkende statistieken op: zesduizend kijkers vanuit 51 landen. Er werd een timetable gebruikt voor de verschillende tijdzones om te zorgen dat niemand het concert zou missen.

Als zusterbedrijven binnen NEP The Netherlands zijn we blij met dit eerste succes en nog belangrijker: de klant is geheel tevreden. Op naar de volgende (internationale) samenwerking.

Next Post

Previous Post

© 2020 NEP The Netherlands – Webcasting

Our Business is Streaming Yours!

Facebook
Twitter
LinkedIn