Our Business is Streaming Yours!

Interne studio Rabobank


Rabobank heeft in haar hoofdkantoor een webcast studio laten inrichten door Webcasting*.

De studio is dit voorjaar (2015) in gebruik genomen en wordt gebruikt voor zowel interne als externe communicatiedoelen, zoals webcasts, webinars en videoclips. De studio is klein van opzet en door een slimme inrichting in drie zones kan er eenvoudig gewisseld worden tussen interview, presentatie en greenscreen-modus, zonder ombouwtijd.
De keuze van de apparatuur is zodanig dat Rabobank medewerkers zelf in staat zijn om standaard producties op zich te nemen. Bij complexere producties zorgt Webcasting ervoor dat alle techniek in goede handen is en en de klant zich volledig kan richten op de boodschap.

* Vanaf 2016 de webcasting-divisie van NEP The Netherlands.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een eigen studio? Wij adviseren u graag. Leer hier meer over de mogelijkheden die Webcasting biedt.

Next Post

Previous Post

© 2019 NEP The Netherlands – Webcasting

Our Business is Streaming Yours!

Facebook
Twitter
LinkedIn