Een webinar is een (live) uitzending via internet waarmee u niet alleen gelijktijdig uw doelgroep(en) informeert maar ook de interactie aan kunt gaan met de kijkers.

Een webinar is een tool waarmee u gedetailleerd inzicht krijgt in de zaken die uw publiek bezighoudt. Tijdens de uitzending kunnen polls ingezet worden om meningen te peilen. Via de chat, privé of openbaar, kunnen kijkers live vragen stellen aan een team van moderatoren. En via de ‘call-to-action’ functie is het mogelijk voor de kijker om informatie aan te vragen, een product te bestellen of direct een afspraak met u te maken.

Ons webinarplatform kan o.a. geïntegreerd worden met Leadpages, ActiveCampaign en MailChimp zodat het beheer van uw waardevolle contacten centraal kan worden bijgehouden.

De uitgebreide mail-functionaliteit stroomlijnt de communicatie van uw webinar van uitnodiging en aanmelding tot en met het bedanken voor deelname en de juiste follow-up. Een webinar is dus zeer geschikt voor het genereren van leads voor uw business.

NEP Webcasting produceert uw webinar volledig, evenals eventuele nabewerking van uw webinar tot ‘video on demand’. Bovendien hebben wij een eigen studio die volledig is ingericht en van waaruit het organiseren van uw webinar-uitzending snel en eenvoudig te realiseren is. Zie ook: Studio Amsterdam-Zuid.

Webinar in eigen beheer?
Het webinarplatform van NEP Webcasting kan ook als SaaS oplossing gebruikt worden. Zo kunt u zelf een webinar organiseren en uitzenden. Heeft u zelf nog geen opnamefaciliteiten, dan kunnen wij u ook daar bij helpen.

Meer informatie over onze Webinar oplossingen?
Neem contact met ons op.