NEP Webcasting is goed bekend met verschillende studio’s en event-locaties in Hilversum, Amsterdam en Utrecht voor het organiseren van uw live event of webcastuitzending.

NEP Studio’s op het Media Park
Natuurlijk kunt u gebruikmaken van één van onze acht volledig operationele studio’s van NEP op het Media Park in Hilversum, waar NEP The Netherlands de studioverhuur.

Bevriende locaties
Tevens werken wij vaak samen met diverse event-locaties zoals De Hallen in Amsterdam, De Vorstin in Hilversum en de Werkspoorkathedraal in Utrecht, die als volwaardige studio in te richten zijn. De locatie op de foto hier bovenaan betreft de Werkspoorkathedraal.

Studio Amsterdam Zuid
Ook beheren wij een eigen studio in Amsterdam: Studio Amsterdam Zuid. Dit is een kleine, multifunctionele mediastudio compleet ingericht en voorzien van alle faciliteiten, centraal gelegen aan de Zuidas.

Uw eigen in-huis studio?
Misschien bouwt u liever uw eigen ‘in-huis studio’. In dat geval kunnen wij u faciliteren met het beheer, de juiste techniek, mensen en support. 

Kijk hier voor een overzicht van NEP studio’s en onze bevriende locaties. Wilt u meer informatie over studioverhuur, locaties en de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op.

Multimedia Studio Amsterdam Zuid in beheer van NEP Webcasting.

Eigen in-huis studio Rabobank, gefaciliteerd door NEP Webcasting.

Een van de studio’s van NEP The Netherlands op het Media Park Hilversum.