Our Business is Streaming Yours!

Aandeelhouders vergadering NN-Group


Webcasting streamt de eerste aandeelhoudersvergadering van de NN-Group.

In opdracht van NN-Group (voorheen Nationale Nederlanden) werd de webcast van de eerste aandeelhoudersvergadering van dit bedrijf verzorgd door DutchView Webcasting.
Deze openbare webcast van de eerste eigen aandeelhouders-vergadering na de afsplitsing van ING, kwam voor de laatste keer vanuit het hoofdkantoor van ING (beter bekend als ‘de schoen’). Webcasting verzorgde de complete techniek voor de registratie en de webcast. Toekomstige aandeelhoudersvergaderingen zullen door Webcasting gestreamd worden vanuit het eigen nieuwe hoofdkantoor van NN-Group in Den Haag.

Webcasting van aandeelhoudersvergaderingen
Dit seizoen verzorgde Webcasting de livestreams van meerdere aandeelhoudersvergaderingen, waaronder die voor Aegon, ING, PostNL, TNT en ASML. Het is mogelijk de geregistreerde sessies integraal op de bedrijfswebsite te plaatsen om deze terug te kijken.

Geinteresseerd in het webcasten van uw aandeelhoudersvergadering?
Lees hier meer over de mogelijkheden.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2018 NEP Webcasting

Our Business is Streaming Yours!

Facebook
Twitter
LinkedIn